Hulp bij Re-integratie

 

Bij ieder bedrijf ontstaan weleens vraagstukken rond re-integratie. Medewerkers kunnen om meerdere redenen uitvallen en hun normale werkzaamheden niet uitvoeren. Veel bedrijven beschikken dan niet over alternatieve werkzaamheden die bijvoorbeeld zittend uitgevoerd kunnen worden.

 

Ondersteunen bij re-integratie

 

Voor de re-integratie is het vaak belangrijk dat het “thuis zitten” zo kort mogelijk duurt. In deze fase kan Road2Work een oplossing bieden door uw medewerker tijdelijk onderdak te bieden en te ondersteunen bij zijn re-integratie. In een stimulerende omgeving met gelijkgestemden komen zij niet alleen uit een eventueel sociaal isolement, maar hervinden de kandidaten ook hun motivatie, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

 

Werkzaamheden voor iedere kandidaat

 

Welk type profiel de kandidaat ook heeft, en hoe groot zijn of haar achterstand tot de arbeidsmarkt ook is, iedere kandidaat kan op een geschikt niveau instromen. Gedurende het gehele traject zijn er voldoende mogelijkheden om onder professionele begeleiding door te stromen naar interessantere en uitdagendere werkzaamheden, zowel individueel als in groepsverband.

 

Wilt u meer informatie of inventariseren of Road2Work de oplossing is voor een re-integratie vraagstuk binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

 

 

De cijfers

Op jaarbasis maken 60 mensen gebruik van een leer-werk plek.

Op jaarbasis depollueren we 4000 ton GrootWitgoed

Op jaarbasis demonteren we 7000 computerkasten.

Per dag werken er maximaal 20 mensen tegelijkertijd.

2000 ton staat gelijk aan 600 zeecontainers van 30 m3.