Re-integratie

 

Wat doet Road2work

 

Het gaat bij Road2Work niet om het leren van een vak, maar om het leren van algemene werknemersvaardigheden en arbeidsritme. De missie van Road2Work is mensen begeleiden van werkloosheid naar betaald werk. We beschikken over de juiste professionals om kandidaten te begeleiden en te motiveren een grote stap in de richting van betaald werk te zetten. Onze jobcoaches begeleiden de re-integratiekandidaten ‘van werkloos naar werkzaam’.

 

Road2work biedt mensen ondersteuning op het gebied van:

– Arbeidsritme
– Arbeidsethos
– Arbeidsvaardigheden

 

Door te werken aan deze drie A’s bereiden de re-integratiekandidaten zich voor op een baan in het reguliere bedrijfsleven. Road2Work is een bedrijf als ieder ander bedrijf; met normale werktijden, pauzes en bedrijfsdoelstellingen. Het verschil is dat bij ons de kandidaten, hun ontwikkeling en een succesvolle uitstroom centraal staan.

 

Succesvolle aanpak

 

De kracht van Road2Work is dat wij met onze ervaring en professionele aanpak de mensen de wil om te werken bijbrengen of terug laten krijgen. Want pas dan kunnen ze op eigen kracht een grote stap zetten in de richting van betaald werk. En die aanpak werpt zijn vruchten af. Sinds haar oprichting heeft Road2Work een uitstroom van ruim 50% uit de uitkering en ruim 35% naar betaald werk gerealiseerd. Gemeenten weten via reguliere trajecten vaak slechts een uitstroom van ongeveer 15% te realiseren.

 

 

 

 

De cijfers

Op jaarbasis maken 60 mensen gebruik van een leer-werk plek.

Op jaarbasis depollueren we 4000 ton GrootWitgoed

Op jaarbasis demonteren we 7000 computerkasten.

Per dag werken er maximaal 20 mensen tegelijkertijd.

2000 ton staat gelijk aan 600 zeecontainers van 30 m3.