Over Ons

 

Road2Work biedt mensen ondersteuning op het gebied van:

 

– Arbeidsritme
– Arbeidsethos
– Arbeidsvaardigheden

 

Door te werken aan deze drie A’s bereiden de re-integratie kandidaten zich voor op een baan in het reguliere bedrijfsleven. Road2Work is een bedrijf als ieder ander commercieel bedrijf, wij hebben normale werktijden en pauzetijden. Het verschil is dat bij Road2Work werkleiders aanwezig zijn die op de werkplek re-integratie kandidaten begeleiden in de overgang van werkloos naar werkzaam.

 

Activiteiten:

 

De hoofdactiviteit bij Road2Work is het sorteren en demonteren van elektronisch afval. Deze werkzaamheden verdringen dus geen regulier werk. Het gaat bij road2Work niet om het leren van een vak, maar om het leren van algemene werknemersvaardigheden.

 

Wat verwerken we?

Bij Road2work wordt al het elektronisch afval verwerkt uit de regio waar de ACV een Afval Breng Station – Milieustraat heeft. Dit zijn de gemeente Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen.

Al het ingezamelde elektronisch afval, dat is alles waar een stekker aanzit of voorzien is van een batterij. Ook nemen wij namens de gemeente elektronisch afval in van bedrijven.